twitter twitter linkedin
De smaak van Esther

Iets te vieren?


Lekker voor bij een drankje, tijdens je verjaardag, jubileum, huwelijksreceptie, tuinfeest of bijvoorbeeld bedrijfsborrel. Ik heb een uitgebreide smaakvolle variatie aan vers bereide borrelhapjes, tapas, fingerfood, antipasta en borrelbites. Een groot aantal lekkere variaties heb ik voor je bedacht, zowel vlees, vis, vega of antipasta staan op mijn menu! Uiteraard kan ik ook voor lekkere wijntjes, prossecco, rose of andere drankjes zorgen. Wat dacht je van een fris welkomstdrankje of een toetje met een lekkere dessertwijn, altijd een smaakvolle afsluiting van je feest!

Een combinatie van deze lekkere hapjes kan natuurlijk ook. Wil je het laten uitserveren dan is dat ook mogelijk. Mocht je andere wensen hebben, laat het mij dan even weten, dan verzinnen we samen iets anders lekkers! Ik kan de hapjes voor je verzorgen bij een minimale afname van 20 stuks per smaak en minimaal 5 smaken. De prijzen zijn vanaf € 1,50 per stuk.

Heb je dus iets te vieren of krijg je al trek? Neem dan even contact met mij op, zodat ik samen met jou je wensen kan bespreken. Ik maak dan graag een offerte op maat.

Klik eens op de Infobutton hiernaast en laat je verrassen!

 

 

 

 

De smaak van Esther