twitter twitter linkedin
De smaak van Esther

Roddels & Nieuwtjes over De smaak van Esther


Wij zijn heel erg tevreden over de Smaak van Esther, onze middaglunch en middagsnacks zien er altijd keurig verzorgd uit en zijn om te smullen! Echt een aanrader. Wij zijn de Smaak van Esther erg dankbaar voor de goede inzet.

Met vriendelijke groet,
Edwin Kramer

Mediation College

Omdat we een biologische tuin zijn hebben we Esther gevraagd de jaarlijkse barbecue voor onze vrijwilligers te verzorgen. Esther werkt met allemaal verse, biologische producten en dat werd zeer op prijs gesteld. We hebben genoten van de heerlijke vlees- en visgerechten, de salades en de huisgemaakte sauzen, pesto´s en kruidenboter.

Volgend jaar weer!

Hartelijke groet,
Ingrid Kruissen

Stichting Hortus Alkmaar


Op zondag 8 september heeft "De smaak van Esther" op de Gaaf Groen beurs in Sportpaleis Alkmaar gestaan. Een eigentijdse en sprankelende beurs voor iedereen die geïnteresseerd is in biologische, ecologische, duurzame en authentieke producten.
    
Het was een inspirerende & gezellige dag. Leuke mensen ontmoet & gesproken!

 Vers, verfrissend en verrassend dat zijn de juiste woorden of eigenlijk ingrediënten van de hapjes waar wij van hebben genoten dankzij Esther, super bedankt!

Met vriendelijke groet,
Natasja BolManager Ondernemerdesk


Univé Regio+

De smaak van Esther gaat naar Cultuurpark de Hout!

Het aankomende zomerseizoen staat De smaak van Esther op een groot aantal festivals in stadspark De Alkmaarder Hout. Op zondag 26 mei a.s. is de eerste aftrap en zal De smaak van Esther mee swingen met "Jazz” in de Hout! Neem voor het volledige programma even een kijkje op de website: http://www.cultuurparkdehout.nl

Leuk als je komt!
        
Zondag 30 september een inspirerende dag gehad op de trouwbeurs in de Grote Kerk te Alkmaar. Leuke mensen ontmoet!

Complimenten voor de verjaardagslunch. Iedereen heeft genoten en vond het lekker en de vraag rees al of dit vaker kon. (Neem aan van wel!)
        

Marco Nieuwpoort
   
Boozd

De zakelijke lunch was echt super! Ik had een kip-broodje. Om te smullen.

Martijn Kooij

Boozd

Hallo Esther, het ontbijt was geweldig en heerlijk, dankjewel!
Groeten Meike

De smaak van Esther